Om oss

Verdion grundades år 2010 av Michael Hughes och investerar i, bygger och förvaltar fastigheter med inriktning på industri- och logistikfastigheter i hela Europa.

Från vårt huvudkontor i London och våra kontor i Düsseldorf, Frankfurt och Malmö har vi byggt högspecialiserade industri- och logistikanläggningar i hela Europa till ett värde på 800 miljoner euro, inklusive 102 000 kvadratmeter med lager- och logistikcenter för Amazon under 2017. Våra projekt som är under utveckling uppgår just nu till 450 000 kvadratmeter och vi fortsätter att förvärva och kontrollera stora strategiska markområden för att möta vår kunders behov.

Sedan 2013 har vi skapat en investeringsportfölj över hela Europa till ett värde av en miljard euro och letar nu efter fastigheter med mervärde, särskilt möjligheter där vi kan använda vår tekniska innovation och byggnadsexpertis för att öka avkastningen på investeringarna.

Vårt fokus är alltid upplevelsen för slutanvändaren. Tack vare vår sektorbaserade expertis kan vi ha ett nära samarbete med de kunder som hyr anläggningarna, vilket innebär att vi både förstår och kan uppfylla hyresgästens krav, utvecklar, hanterar och investerar i välplacerade- och högspecialiserade tillgångar med långsiktiga åtaganden.